Жителі міста стали переживати, що іноплнетяни прибули до Уельсу після появи незвичайного "НЛО", що ширяє над горою в Ерірі, Сноудонія.

Жителі Гвінеда жартували, що приголомшлива хмара у формі тарілки, що літає, може означати, що їхній час на Землі вичерпаний, і відвідувачі налітають, щоб викрасти їх.

За повідомленням NorthWalesLive, це приголомшливе видовище було помічене ширяючим над Майнід-Мауром, приблизно за чотири милі від Ір-Віддфа. Завдяки його ідеально вигнутим шарам і круглій структурі уяву спостерігачів домалювало потойбічних істот, що спускаються до них.

НЛО
НЛО

Однак, незважаючи на видимість, це не "День Незалежності", і загадковим об'єктом є менш страшне пояснення. Не дивно, що цей об'єкт насправді не є тарілкою, що літає, а є звичайним явищем по всьому світу, хоча і більш рідкісним в Уельсі.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Насправді це хмара дивної лінзоподібної форми, відома як лінзовидна хмара. Метеорологічне бюро повідомляє, що ці хмари утворюються, коли повітря дме над гірським хребтом і створює серію великих стоячих хвиль у повітрі нижче за течією, подібно до брижів, що утворюються на річці, коли вода тече через перешкоду.

Явище, подібне до НЛО, фото: Carol Lock
Явище, подібне до НЛО, фото: Carol Lock

Якщо в повітрі достатньо вологи, висхідний рух хвилі призведе до конденсації водяної пари, утворюючи унікальний вид хмар. Ці хмари, за словами Метеорологічного бюро, вважаються одним із найпоширеніших пояснень спостережень НЛО у всьому світі.

Нагадаємо, що таємницю мумії русалки з Японії розкрили - поклонялися їй через коронавірус: "Сподівалися, що допоможе".

Раніше ми повідомляли, що в небі Китаю помітили дивне свічення: очевидці говорять про НЛО, влада закликає не панікувати.