"Укрзалізниця" постійно намагається адаптувати свої послуги під сучасні тренди - через це в якийсь момент квиток можна було купити онлайн, віднедавна і мобільний додаток з'явився.

Проте, що варто врахувати, що це все одно не вирішує проблему спекуляції... приміром, кілька місяців тому сталася неприємна історія, пов'язана з одним із найпопулярніших маршрутів — "Київ - Варшава".

Укрзалізниця. Фото: скрін youtube
Укрзалізниця. Фото: скрін youtube

Як тільки квитки з'явилися у продажу, минула всього хвилина з того моменту, і вони "зникли". Хоча неможливо, щоб люди викупили місця настільки швидко. Ситуацію висвітлили у соціальній мережі Facebook.

Наприкінці минулого року, після низки інцидентів зі спекулянтами, "Укрзалізниця" заявила про намір вирішити проблему та покласти край зловживанням при купівлі квитків. Тоді залізнична компанія пообіцяла змінити правила продажу квитків на найбільш затребуваний міжнародний рейс №67/68 Київ – Варшава – Київ та почала продавати їх виключно в інтернеті.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також було усунуто співробітників, причетних до схем перепродажу квитків за "комісію". Однак через чотири місяці злочинці придумали нові способи заробітку на пасажирах.

Укрзалізниця. Фото: Youtube
Укрзалізниця. Фото: Youtube

"Подруга змогла купити квитки тільки у бариг, тому що квитки як тільки з'явилися у продажу зникли з сайту за одну хвилину! Фізично неможливо оформити квиток за такий час. Таємничо вони були у бариг... по 3000грн", - заявляє він.

У коментарях з'явилося багато користувачів, які підтвердили, що ця проблема має місце, також зазначивши "Укрзалізницю". Але у компанії ще не відповіли на скаргу.

Нагадаємо, засунув у вентиляцію, але витягли СБУ: залізничник вигадав топову схему переправляти ухилістів

Як повідомляв "Знай.ua", "Укрпошта" похвалилася тим, чого не може "Нова пошта" - робили це ще 20 років тому

Знай.ua писав, Укрзалізниця порадувала пасажирів нововведенням: гроші повернуть