Божевільні баби УПЦ МП верещать, що ракети запускає Бог, а путін їхній правитель

У Почаївській лаврі заявили, що ракети Україною запускає Бог, їхній правитель путін, а війна, бо українців Бог карає.

Журналісти "Громадського" зібрали матеріал про неадекватних "віруючих", які живуть на території України, але сповідують російські заходи.

Раніше місцева влада заборонила Тернопільській єпархії упц (мп) користуватися земельною ділянкою, на якій розташовані Кафедральний собор та приміщення Тернопільської єпархії упц (мп). Однак, як і у випадку з Києво-Печерською лаврою, московські попи не мають наміру залишати стіни лаври.

Почаївські фанатки. Фото: Youtube
Почаївські фанатки. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Оля Полякова вляпалася перед виконанням гімну України: зникло все

Багато українських зірок після повномасштабного вторгнення Росії в Україні почали виступати в різних містах світу, щоб зібрати гроші на допомогу ЗСУ.

Відома співачка Оля Полякова теж свого часу вирішила, що співатиме Гімн на футбольних матчах, проте артситку спіткала низка невдач.

Про це розповів блогер Ваня Рассел на youtube-каналі "RUSSELL BLOG".

Оля Полякова. Скрін з "Youtube"
Оля Полякова. Скрін з "Youtube"

Екстрасенс Гордєєв натякнув, що Україні загрожує Третя світова війна через втручання Китаю: "Почне постачати росію..."

Відомий український "всевидячий" та астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битва екстрасенсів", упевнений, що Китай все ж таки продає росії зброю, але під прикриттям. За його словами, там всіляко обходять стороною закони і хитрують, але все ж таки бояться реакції Європи на поставки.

"Якщо Китай почне постачати росію офіційно, то у нас, швидше за все, розпочнеться Третя світова війна", - заявив Макс.

Макс Гордєєв, кадр з відео
Макс Гордєєв, кадр з відео

Тіна Кароль покрасувалася оголеними ніжками на радість українцям: "Жінка незаміжня"

Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її обліковим записом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Тіна Кароль показала серію неймовірних знімків, де продемонструвала свої стрункі ноги в оголеному вигляді. При цьому на артистці не було нічого, окрім чорної білизни та махрового халату.

Тіна Кароль, фото із соцмереж
Тіна Кароль, фото із соцмереж

Не 5 і не 7 грн за кіловат: у НКРЕКУ розповіли, як зміняться тарифи на електроенергію

В Україні готуються підвищити тарифи на електроенергію для населення Деякі експерти прогнозують, що платити за світло доведеться 5 або 7 гривень за кВт. У Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вирішили поставити крапку в цьому питанні. Як зміняться тарифи, розповів голова регулятора Костянтин Ущаповський.

Начальник НКРЕКУ заявив, що після атак російських загарбників на об'єкти енергетичної інфраструктури для відновлення подачі електроенергії споживачам використовувалися тимчасові схеми, які не можуть забезпечити проходження наступного опалювального сезону.

Тарифи на світло, скріншот: Facebook
Тарифи на світло, скріншот: Facebook