Майже одночасно з підвищенням тарифів у Київстарі, про такий крок оголосили і Vodafone.
Оператор закриває деякі «старі» тарифи, зокрема й контрактний Vodafone Red Unlim Max за 350 грн/міс, а також оновлює лінійку тарифів IoT для бізнесу.
Як і у Київстара, у Vodafone немає опублікованого повного переліку старих тарифів, які будуть закривати, але з повідомлень у соцмережах видно, що контрактний Vodafone Red Unlim Max за 350 грн/міс з 27 квітня подорожчає до 450 грн/міс.

У соціальній мережі Twitter оператор у відповів із чим пов'язано підняття тарифів: “закривають старі тарифи, які запускали декілька років тому на старих технологіях”, які “за наповненням більше не відповідають потребам користувачів”.

Абонентів "старих" тарифів автоматично переводять на інший тариф, підібраний “залежно від середніх витрат за місяць”.

Оператор наголошує на тому, що клієнт матиме право безкоштовной заміни свого тарифу на будь-який інший з актуальної лінійки, що краще відповідає їх потребам за обсягом послуг та вартістю.

Також Vodafone Україна анонсували оновлену лінійку бізнес-тарифів IoT для юридичних осіб та бізнес, які діють з 2016 року, які стануть доступні з 1 травня.
На ці тарифи також підвищилась ціна, відтепер тарифи коштуватимуть від 24 до 500 грн на місяць залежно від тарифу.

Абоненти вже почали отримувати повідомлення від оператора про підвищення, та їх реакція не змусила себе довго чекати, люди пишуть: " як же ж ви дістали переводом на новий тариф без сповіщення для клієнта, вам за це буде якесь окреме багаття з казаном у пеклі", " ціни на пакети послуг від водафон звісно плакати хочеться", " Нарешті @Vodafone_UAз 01.05 збільшує кількість SMS до 6000 у пакеті! (ну, звісно, буде трошки дорожче)"

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Нагадаємо, ми раніше писали що, Vodafone списує гроші за не активовані послуги, абоненти шоковані: "Немає слів - одні емоції"

Як повідомляв портал "Знай.ua", тариф по 90 гривень та багато безкоштовних хвилин: lifecell, Київстар та Vodafone нарешті дали вигідні пакети послуг.

Також "Знай.ua" писав, що "Все через заднє місце": абоненти Vodafone скаржаться, що платять гроші, але залишаються без обіцяних послуг.