Повернувшись з благодійного туру Європою, музиканти гурту "Антитіла" анонсували про те, що планують провести концерт наступного літа в українському Криму.

Музиканти заявили, що виступлять влітку 2024 року в українському Криму. На сторінці Instagram музикантів сказано, що концерт відбудеться в Ялті на стадіоні "Авангард".

"Антитіла". Ялта. Літо 2024 року! Так, вам не здалося. "Антитіла" оголошують концерт у Криму. В українському Криму. Ми відкриваємо передпродаж на перше велике стадіонне шоу в Ялті. 23 серпня 2024 року, стадіон "Авангард", - заявили музиканти.
Артисти гурту нагадали що на початку повномасштабного вторгнення перебували на передовій та захищали українців від російської орди. Захищаючи Україну, музиканти ні на секунду не сумнівалися у перемозі українців. Зараз "Антитіла" наближають нашу перемогу на творчому фронті.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"З першого дня російського вторгнення, взявши в руки зброю і перебуваючи на передовій, ми ані секунди не сумнівалися в перемозі України. Ми завжди знали, настане день і ЗСУ повернуть контроль над кримськими степами, Аюдагом, мисом Фіолент, Генуезькою фортецею і Ластівчиним гніздом (або просто Кримом). І ми обов'язково всі приїдемо туди з нашими коханими, дітьми і друзями", - пишуть музиканти на своїй сторінці у Instagram.

Квитки на концерт вже доступні у продажі, їх можна замовити на сайті гурту та коштують вони 900 гривень.


Нагадаємо, ми раніше писали Тарас Тополя та "Антитіла" стануть частиною комп'ютерної гри про хоробрих воїнів ЗСУ: "Цікавий досвід"

Як повідомляв портал "Знай.ua" гурт Антитіла дивом уникнув страшної ДТП у Парижі: просто на автобані на швидкості