"Укрпошта" ввела новий тариф на доставку посилок за популярним напрямом. Скільки доведеться платити українцям, йдеться у повідомленні пресслужби компанії на офіційній сторінці у соціальній мережі facebook.

Укрпошта нагадала, що на доставку посилок з України до Німеччини діє новий тариф. Українці можуть надсилати посилки близьким із 60-відсотковою знижкою. Такі самі умови діють і для підприємців, які продають товари за кордон.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

"З 1 квітня відправляйте з України до Німеччини за новим тарифом! Він діє як для фізичних осіб, які відправляють щось близьке, так і для українських підприємців, які продають за кордон", - йдеться у повідомленні.

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Так, за новим тарифом, доставка посилки до Німеччини вагою до 3 кілограм обійдеться в 13,7 долара, що близько 500 гривень. Відправлення вагою до 7 кіло коштуватиме 21,6 долара або приблизно 750 гривень. У вартість включена доставка кур'єром.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "З посилками безлад, а вони ескізи малюють": на Укрпошту вилився шквал хейту через затримки відправлень.