Додаток Приват24 знову оновився, на цей раз клієнти отримали нову функцію, яка допоможе якнайшвидше зв'язатися із представниками банку.

У додатку з'явилося нове єдине меню "Комунікації", завдяки якому клієнтам стало простіше зв'язатися із представниками банку за допомогою месенджерів Telegram та Viber та напряму через Приват24.

У роботі "Приват24" стався збій, ілюстративне фото з вільних джерел
У роботі "Приват24" стався збій, ілюстративне фото з вільних джерел

Також у доступі користувачів з'явилася історія поданих заявок та можливість повідомити фінустанову про підозру шахрайських дій.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Для того, щоб перейти в нове меню, потрібно на головній сторінці у правому верхньому кутку обрати зображення навушників.

У додатку стало простіше купити квиток на автобус. Тепер користувачі можуть оформити покупку, виконуючи лише три кроки "Сервіси" – "Транспорт" – "Автобус".

Також клієнти банку можуть здійснювати регулярні поповнення депозитів. Для цього потрібно відкрити детальну інформацію по вкладу та натиснути на кнопку "Регулярне поповнення".

Використовуючи додаток Приват24 на ноутбуці або ПК, користувачі можуть оформити іпотеку під 3% річних за програмою державного кредитування "єОселя". Щоб отримати більш детальну інформацію про послугу, потрібно натиснути на "Сервіси" – "Кредити" – "Житло в кредит".

Нагадаємо, ми писали, де українці можуть отримати пенсію, окрім "Ощадбанку", "ПриватБанку" та "Укрпошти".

Як повідомляв "Знай.ua", "Приватбанк" відшкодує 50% вартості квитків: банк запустив цікаву акцію.

Також "Знай.ua" інформував, "ПриватБанк" не відшкодовує гроші з терміналів: українка втратила 130 тисяч гривень, оператори мовчать.