Один із найбільших українських банків "ПриватБанк", який користується популярністю серед громадян завдяки великій мережі банкоматів та терміналів поповнення по всій території нашої країни, продовжує "дарувати" своїм клієнтам неприємні ситуації.

На цей раз українка поскаржилася, що банк повертає їй відшкодування з терміналу. За словами клієнтки, їй ніхто не хоче відповідати, у всіх чатах щодо її ситуації "мовчать".

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "ПриватБанку" на порталі Minfin, у розділі для відгуків.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

"Користувалася терміналом від ПриватБанку, все було добре, все приходило вчасно, поки одного дня не прийшло відшкодування. Я почала писати операторам кажуть чекайте, поки я не вийшла на оператора, який перевірив і створив заявку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Далі наступного дня я почала уточнювати знову в операторів, куди все ж поділися гроші, і з'ясувалося, що платіж призупинено з підозрою нестандартної активності, попросили надіслати чеки на пошту fraud@privatbank.ua, що я одразу зробила.

Пройшло вже 2 тижні, ніхто не відповідає ні в чаті, ні поштою. Я пишу щодня, питаю достукатися бодай до кого, всі мовчать, що мені робити? Як працювати далі? Жодного відшкодування з того дня не приходить!! Ви мені повинні повернути 136 650 грн.", - пише незадоволена клієнтка "ПриватБанку".

Відгук невдоволеної клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеної клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, українцям нагадали, що потрібно зробити до 1 травня 2023 року: ігнорувати чи спізнюватися вкрай небажано.

Раніше повідомлялося, їдьте до Америки: до "Ощадбанку" українку відправили подалі, через стару сотню доларів.

Також, українці можуть отримати від ПриватБанку 25 тисяч гривень: потрібно виконати лише 2 умови.