Астролог та хіромант Володимир Бадіян розповів, що знає про прийдешнє місячне затемнення.

Перше в цьому році напівтіньове затемнення Місяця відбудеться в травні. Напівтіньове місячне затемнення — це момент, коли на місячний диск падає лише зовнішня тінь Землі, напівтінь. Тобто, це затемнення не повне. Явище триватиме 4 години і 18 хвилин — з 17:14 до 21: 31 за київським часом. Пік затемнення - 20:24. Про це астролог розповів на каналі Мій Світ.

Володимир Бадіян. Фото: Youtube
Володимир Бадіян. Фото: Youtube

Це затемнення буде сприяти творчій трансформації. Це затемнення за словами Бадіяна, буде давати складнощі. Що досягнути якогось результату, треба буде йти вверх.

Не можна розслаблятися. Для України це затемнення буде в 4 домі. Це те, що стосується землі. Складний період, І прийдеться багато зусиль робити в питаннях землі. Це час для того, аби робити практики для вдосконалень, для підвищень своїх вмінь, - зазначив астролог.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Астролог зазначив, що це час символізує проблеми, очищення, але в цей час можна відкрити свої здібності. Місяць в Терезах означає зв'язок з сім'єю, і питання карми в сімейних відносинах. Але не тільки, вісь на якій відбувається затемнення, пов'язана з родовими прокляттями, з кармою по роду.

Нагадаємо, ми писали, що тарологиня Анна Атаманова пояснила, чи можна навчитися екстрасенсорики: "Не можна відмовлятися від здібностей".

Як повідомляв "Знай.ua" хоч у гори, хоч на картоплю: астролог Влад Росс поділився "щасливими" датами травня 2023.

Також "Знай.ua" інформував, екстрасенс Макс Гордєєв розповів, коли українці зможуть засмагати у Ялті.