Один із трьох найбільших українських мобільних операторів Vodafone, який користується великою популярністю серед мешканців центральних областей нашої країни, продовжує подавати дуже неприємні "сюрпризи" своїм абонентам.

На цей раз користувач послуг мобільного зв'язку від Vodafone заявив, що оператор "шантажує" своїх абонентів дуже дивними ультиматумами.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного абонента компанії Vodafone на порталі для відгуків Otzivua.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

"Водафон шантажує абонентів. Оператор "Водафон" надіслав ультиматум, що якщо я не поповню рахунок на певну суму до кінця наступного місяця, то він примусово переказує мене на інший тариф (з невигідними умовами)", - розповів незадоволений абонент компанії Vodafone.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відгук невдоволеного клієнта компанії Vodafone, скріншот: Otzivua
Відгук невдоволеного клієнта компанії Vodafone, скріншот: Otzivua

Також варто розповісти нашим читачам, що абоненти даного оператора днями стали помічати підозрілі дії, які відбуваються довільно, без згоди власників номерів.

Так, один із клієнтів заявив, що з його номера хтось, у якийсь надзвичайний спосіб відправив повідомлення, і за це з рахунку було знято гроші. Інтерес у цьому інциденті додає той факт, що повідомлення було надіслано на "секретний номер".

Нагадаємо, слідом за Київстаром тарифи тягне і Vodafone: абоненти візьмуться за голови.

Раніше повідомлялося, Vodafone заборонив українцям дзвонити, і почав нараховувати борги: "Питання якого х...?".

Також, Lifecell нарощує темпи підвищення тарифів, абоненти не встигають поповнювати рахунок: "Сплатив 150, бац вже 225".