"Ощадбанк" порадував клієнтів новою акцією, яка дає шанс виграти приємний подарунок у вигляді сертифіката на 25 тисяч гривень. Докладніше про умови йдеться у повідомленні пресслужби банку.

У фінустанові заявили, що українці мають шанс отримати подарунок за розрахунок карткою Visa від "Ощадбанку" у магазинах. Власники даних карток, які здійснюють покупки від 100 гривень, автоматично стають учасниками акції та можуть отримати сертифікат Watsons на 25 тисяч гривень.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

"Що може бути приємнішим за подарунок? Те, що для його отримання тільки потрібно розраховуватися за свої покупки карткою Visa від Ощада! Так, ви ходите на звичайний шопінг, а натомість можете виграти сертифікат Watsons номіналом 25 000 грн", - йдеться в повідомленні.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube
"Ощадбанк", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У "Ощадбанку" нагадали, що для оформлення цієї карти не обов'язково бігти у відділення, адже можна отримати її у цифровому форматі, скориставшись чат-ботом у Telegram чи Viber.

Раніше портал Знай повідомляв, збій в "Ощадбанку" залишив українку без грошей на лікування, пропонують почекати місяць: "Повне свавілля".

Також наш портал інформував, чи нас знову обдурили? Українці при "банкоматному роумінгу" втрачають сотні гривень через Ощадбанк та Приват.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Зняли і все...": українці з картками "Ощадбанку" не можуть дорахуватися своїх грошей, шахраї працюють майже непомітно.