Король Чарльз отримав тривожне попередження про здоров'я від так званого "живого Нострадамуса", який стверджує, що може передбачати майбутнє.

Не кажучи вже про його опухлі, схожі на сосиски пальці рук і ніг, остання медична порада для монарха стосується зовсім іншої області його тіла з несподіваного джерела.

Король Чарльз III, кадр із виступу в Німеччині
Король Чарльз III, кадр із виступу в Німеччині

Провидець майбутнього Атос Саломе закликав 74-річного Чарльза подвоїти свою турботу про себе, особливо про коштовності в короні та простаті, щоб підвищити свої шанси на успішне перебування на троні.

36-річний бразильський містик стверджує, що передбачав коронавірус, покупку Twitter Ілоном Маском і навіть смерть королеви. Напередодні коронації наступних вихідних Атос сказав Daily Star: "Чарльз III має подвоїти турботу про своє здоров'я"

Популярні новини зараз
Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно Плату за світло нараховуватимуть по-новому "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Незважаючи на те, що він нічого не знав про медичні записи короля, провидець скористався можливістю поговорити безпосередньо з Чарльзом.

"У нього можуть виникнути проблеми з сечостатевою та статевою системою, анусом (простатою) та геніталіями, краще подбати зараз, якщо ви хочете королівствувати спокійно" , - попередив він.

[img desc=""]1028343[/img

Згідно з цією теорією, бразильський екстрасенс каже, що вихід Чарльза на пенсію міг бути вимушеним через серйозну хворобу.

Атос додав: "З цього моменту починається зворотний відлік. Ми дізнаємося, чи він залишиться при владі в період з 2024 по 2025 рік".

Атос схильний використовувати єврейську кабалу для глибокого занурення у майбутнє, і тому вважає, що коронацію слід відкласти на місяць.

Нагадаємо, що король Великобританії Чарльз III "запалить" на відкритті Євробачення-2023: вже й із Юлією Саніною познайомився.

Раніше ми повідомляли, що король Великобританії Чарльз III опух у Німеччині, лікарі поставили діагноз: "Основне запалення контролюється".