Популярні крупи почали дорожчати: українців засмутили новими цінниками

Крупи. Фото: скрін youtube
Крупи. Фото: скрін youtube

Витрати українців на продукти харчування зростають з кожним місяцем. У магазинах зростають ціни на все - починаючи від овочів і закінчуючи крупами та макаронами. Так, останніми днями квітня в супермаркетах фіксується подорожчання пшоняної крупи та рису. Станом на 27 квітня кілограм пшоняної крупи в середньому пропонується по 30,73 гривні. Для порівняння у березні середньомісячний цінник був нижчим – 30,17 гривні кіло. Пшоно у фасуванні 900 грамів піднялося в ціні з 22,75 до 23,30 гривні.

Колишня Dzidzio Slavia розповіла про важке випробування, яке не кожному під силу: "Глибокі страждання"

Slavia, кадр з кліпу на пісню "Сила роду"
Slavia, кадр з кліпу на пісню "Сила роду"

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Відома українська співачка, а також колишня дружина Дзідзьо, Slavia одного разу випустила душевну композицію. У ній вона озвучила головне бажання кожного українця – зупинити війну. Пост про це було опубліковано на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка розповідає про своє життя за умов війни, а також ділиться важливими новинами. Вона поділилася своїм новим кліпом на пісню "Стоп війна". Це пісня маніфест, якою дівчина закликала світ одуматися, і зробити все для того, щоб війна нарешті закінчилася. Це те, що мріє кожен протягом багатьох місяців.

"Переводять на невигідний тариф": українці отримали безпардонний ультиматум від Vodafone

Vodafone. Фото: Youtube
Vodafone. Фото: Youtube

Один із трьох найбільших українських мобільних операторів Vodafone, який користується великою популярністю серед мешканців центральних областей нашої країни, продовжує подавати дуже неприємні "сюрпризи" своїм абонентам. На цей раз користувач послуг мобільного зв'язку від Vodafone заявив, що оператор "шантажує" своїх абонентів дуже дивними ультиматумами. Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного абонента компанії Vodafone на порталі для відгуків.

На українців чекають оновлені платіжки за газ: чи варто нервувати споживачам?

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

На споживачів газу чекатимуть нові зміни. Компанії "Нафтогаз України" та ТОВ "Газорозподільчі мережі України" повідомили українцям про зміну у платіжках за "блакитне паливо". Оновлені платіжки споживачі будуть отримувати у травні. Так, ДК "Нафтогаз України" та ТОВ "Газорозподільні мережі України" об'єднали всі паперові квитанції за споживання та розподіл газу в одному файлі. Крім того, у компанії звернули увагу, що в особистому кабінеті my.gas.ua електронні квитанції надходитимуть абонентам без зміни.

Люди падатимуть з неба, а багато хто назавжди попрощається з рідними: екстрасенс налякав прогнозом на травень та червня 2023

Небо, сонце. Фото: Знай.ua
Небо, сонце. Фото: Знай.ua

Таємничий користувач соціальних мереж, який стверджує, що він "мандрівник у часі з 2671 року", попередив, що тисячі людей будуть змушені попрощатися зі своїми близькими, коли наступного місяця станеться лихо. Самопроголошений "володар" часу заявив, що тисячі сімей втратять близьких у катастрофічних лихах, ймовірно, всього через місяць. Глядачі TikTok розділилися в думках щодо кліпу, оскільки вони не знали, вірити чи ні. Один користувач написав: "Дякую, що поділився. Я вірю тобі, друже".