У Москві на виставковому комплексі ВДНГ на дівчину у футболці з українським прапором напала перехожа. Вона дозволила собі ображати дівчину лайливими словами.

Після інциденту обидві дівчини опинилась у поліцейському відділку.
Відео опублікували у російських Telegram-каналах.

На опублікованому ролику видно, що перехожа чіпляється до дівчини, стверджуючи, що вона дівчина немає права вдягати футболку з таким принтом у російському місті.

Прапор України. Фото: скріншот відео
Прапор України. Фото: скріншот відео
Прапор України. Фото: скріншот відео

"Ось ця вівця ходить із прапором України", - сказала вона.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Дівчина, яку ображали трималася спокійно. Вона не не підвищувала голос і намагалась заспокоїти розлючену перехожу.

Перехожа викликала на місце події поліцію, після чого обидві були доставлені до поліцейського відділу, де вони написали одна на одну заяви.

Згодом агресорка прокоментувала подія та розповіла про те, що їй просто не сподобалась футболка дівчини.

Запуск українського прапора, фото: ООС
Запуск українського прапора, фото: ООС

"Я підійшла до неї і запитала: дівчина, можна сфотографую вашу футболку? Якого хр*на в Україні наші російські прапори палять, за Георгіївську стрічку садять у в'язницю, а ця погань може ходити з цим прапором спокійно по Москві", - сказала вона.

Нагадаємо, ми раніше писали на концерті російського репера Noize MC за український прапор вкладали обличчям у підлогу

Як повідомляв портал "Знай.ua", крутить роман з одруженим і тоне в боргах: злита скандальна правда про Ані Лорак та її життя в росії

Також "Знай.ua" писав, Влад Шевченко з "Ліги Сміху" розсмішив заплаканим путіним, якому українці виявилися не по зубах: "Що з є**лом?"