Помідори, огірки та цибуля: експерт назвав коли овочі стануть доступні

Овочі та фрукти, ринок: фото ttelegraf
Овочі та фрукти, ринок: фото ttelegraf

В Україні популярні овочі, які значно подорожчали цієї весни, почнуть знижуватися у вартості лише в середині червня. На думку Олега Пендзина, вже через місяць-півтора, можна очікувати подешевшання овочів. Мова йде про помідори, огірки, цибулю. На український ринок почнуть надходити продукти з українських земель, з городів, тому й уціни почнуть знижуватися. Також за словами Олега Пендзина слід очікувати що рівень інфляції в Україні до кінця весни зберігатиметься приблизно на поточному рівні.

Тіна Кароль злякалася Дьоміна і "обізвала" собакою: "Великих боюся"

Тіна Кароль та Дьомін, фото Instagram
Тіна Кароль та Дьомін, фото Instagram

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Тіна Кароль випустила нову авторську пісню двома мовами під назвою "Мед" 28 квітня - у річницю смерті свого чоловіка Євгена Огіра, який помер 10 років тому. На прем'єру до себе її покликав радіоведучий Слава Дьомін, а перед ефіром показав кумедне відео зі співачкою. Дьомін розповів, що артистка вирішила погосподарювати на студії та самостійно зробити собі чай. П'є вона його разом із пакетом і ложкою у чашці, що дуже розсмішило ведучого.

Фейкові борги за газ: українцям зробили останнє попередження, потрібно встигнути до 5 травня

Квітанції, скріншот: YouTube
Квітанції, скріншот: YouTube

Чимало українців, які займаються оплатою рахунків за спожиті комунальні послуги, скаржаться на газові платіжки з хибними сумами. Так, у компанії "Нафтогаз" вирішили нагадати, що потрібно зробити, щоби не отримувати космічні рахунки. Українці мають своєчасно передавати свідчення лічильника – щомісяця з 1 по 5 число, щоб у платіжках за газ враховували актуальні обсяги споживання та не формували "фантомних" боргів.

На Житомирщині "братки" накинулися на дівчат із кулаками: жбурляли на асфальт, виривали волосся

У Коростені "братки" напали на дівчат, фото: Instagram
У Коростені "братки" напали на дівчат, фото: Instagram

У соціальних мережах набула великого розголосу ситуація, що сталася у місті Коростень (Житомирська область). На відео було знято, як кілька дорослих чоловіків прямо на вулиці б'ють жінок. За словами дівчини, вона разом із матір'ю та подругою постраждала від агресії місцевих "братків", і попросила у жителів міста максимального розголосу, оскільки кривдники хизуються нібито зв'язками у правоохоронних органах та впевнені у своїй безкарності. Від агресії чоловіків постраждала і неповнолітня мешканка Коростеня, яка проходила поряд і вирішила зняти інцидент на відео: вона отримала погрози, що її нині покалічать.

У ПФУ назвали категорію українців, які отримали пенсію понад 13 тисяч: похвалитися зможе не кожен

Пенсіонер. Фото: скриншот Youtube
Пенсіонер. Фото: скриншот Youtube

Після березневої довгоочікуваної індексації пенсій 10 мільйонів українських людей похилого віку відчули підвищення своїх доходів. Розміри надбавок варіюються від людини до людини... точніше від категорії до категорії. Незалежно від того, що середня пенсія становить 5238 грн, деякі пенсіонери одержують значно більші суми. ПФУ пояснив, що деякі пенсіонери у квітні отримали понад 13 000 грн пенсії. Так, ліквідаторам Чорнобильської катастрофи першої категорії збільшили пенсії до 13 370 грн. Це стосується лише цієї категорії людей, які постраждали від аварії. Чорнобильці II та III груп одержують менше.