Мобільний оператор Київстар попри те, що намагається працювати чітко та без перебоїв, все одно потрапляє у різні скандали, цього разу з 30 квітня по 1 травня включно пів країни скаржилося на неможливість поповнити рахунок та зайти в додаток.

Наприкінці місяця та на початку нового багато українців оплачують рахунки, щоб продовжити дію тарифних пакетів. Цього разу абоненти Київстар з різних куточків України не зупиняють незліченні скарги про неможливість поповнити рахунок.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Добрий день. Поповнила рахунок о 5 ранку, гроші не зарахувалися досі. Тиждень довіри підключити не можу, бо не працює додаток, в особисті вам написати не можу, бо їх просто не відкриває. Які дії?

Незрозумілі повідомлення обурюють українців, от ще одне повідомленя:

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Така сама ситуація. Поповнила рахунок об 00:29, тариф максимум все разом. Прийшло повідомлення про стягнення плати за тариф, та ще що він був підключений. Вдень, вже об 13:05, надійшло повідомлення про те, що тариф не підключений та невистачає грошей на рахунку.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Такі проблеми спостерігаються не лише в столиці, але в інших містах України

Кам'янське, домашнього інтернету немає, мобільний ледь працює, зайти у застосунок неможливо.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

с. Збаржівка, що на межі Київської та Вінницької області - звʼязку не має. Гавкає, квакає наче десь на морі.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

У мобільному операторі обіцяють виправити ситуацію, однак потік скарг не перестає.

Нагадаємо, ми писали, що Київстар закриває доступний тариф: до якого періоду абоненти можуть підключити новий та що він пропонує.

Як повідомляв "Знай.ua" українці отримали безпардонний ультиматум від Vodafone, переводять на невигідний тариф.

Також "Знай.ua" інформував, що найбюджетніші та найвигідніші тарифи від Київстар і Vodafone:що пропонують оператори.