Нещодавно мережу розірвало відео, на якому декілька кремезних чоловіків на Житомирщині напали на дівчат, виривали коси та жбурляли на асфальт.

Поліція відреагувала та повідомила, що одного з чоловіків затримали та вручили підозру.

У Коростені "братки" напали на дівчат, фото: Instagram
У Коростені "братки" напали на дівчат, фото: Instagram

Поліція оголосила підозру мешканцю Коростеня, який побив двох жінок. 59-річний чоловік отримав підозру у вчиненні хуліганства (ч. 2 ст. 296 КК України). Йому загрожує до 4 років позбавлення волі. - йдеться у повідомленні.

Побиття дівчат. Фото: Twitter
Побиття дівчат. Фото: Twitter

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Користувачі мережі обурились такими висновками поліції. На відео явно видно, що це не друбне хуліганство, а нанесення легких тілесних ушкоджень.

"Ніх*я собі хуліганство. Це на легкі тілесні тяге", "Звичайно якщо свідки, яких ви взяли під увагу, були колегами обвинувачуваного, то які там будуть легкі тілесні? Ви давайте ще на постраждалих жінок штраф накладіть, бо вони ж себе самі за волосся на асфальт поклали і мужчині незручності створили", "Має кваліфікуватись з обтяжуючими обставинами вчинене групою осіб", " В 59 років тре бути ось таким позитивним дідусем, а не робити **ланські вчинки" - уточнили українці.

Скриншот коментарів.
Скриншот коментарів.

Скриншот коментарів.
Скриншот коментарів.

Також українців обурило, що підозру винесли лише оному з чоловіків, а їх було на відео як мінімум двоє.

"Я вибачаюсь, але на відео чітко видно як удари наносили ще декілька осіб? У них є особливі привілєї для злочинів у вашому відомстві?"

Скриншот коментарів.
Скриншот коментарів.

У МВС відповіли, що Стаття 125. Умисне легке тілесне ушкодження передбачає до року виправних робіт. Рішення щодо певної статті приймалося після збору доказів, роботі за свідками та іншими процесуальними діями.

Нагадаємо, ми писали, що на Житомирщині "братки" накинулися на дівчат із кулаками: жбурляли на асфальт, виривали волосся.

Як повідомляв "Знай.ua", "Ти воював? Йди нах*й звідси": пранкер образив воїна ЗСУ але отримав миттєву розплату.

Також "Знай.ua" інформував, представники ТЦК побили чоловіка в Черкасах: йому ще й загрожує покарання.