Укрзалізниця знову опинилася в центрі скандалу, коли чоловік, який проводжав свою дівчину на потяг, виявив у купе сильно п'яного чоловіка.

Про це Ілля Лихотоп розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Укрзалізниця. Фото: скрін youtube
Укрзалізниця. Фото: скрін youtube

Згідно з розповіддю Іллі, його дівчина мала їхати потягом у напрямку "Ковель-Київ", але коли вони увійшли в купе, там уже був пасажир, який сильно випив і відразу ж відкрив пиво...

Хлопець описав його, як чоловіка 30-35 років зі скляними очима, тремтінням рук та підкошеними ногами. Не було жодного бажання, щоб його кохана їхала з людиною у стані сп'яніння в одному купе. Однак ще більше його вивело з себе те, що пасажир спокійнісінько відкривав нову пляшку пива, поставивши біля себе горілку.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Ілля відчув бажання змінити квитки, але це не вдалося зробити через те, що квитки були придбані через програму, яка не дозволяє повернути їх.

"Укрзалізниця, я вас сильно прошу, поки цей "ділок" не наробив справ, зніміть його з поїзда: Ковель-Київ, вагон 11, місце 9", - заявив він.

"Укрзалізниця", скріншот: Facebook
"Укрзалізниця", скріншот: Facebook

В "Укрзалізниці" встигли відреагувати на цей інцидент, однак, як виявилося, без будь-якої конкретики...

"Прийміть наші щирі вибачення за ситуацію, що склалася. Ми розуміємо ваші емоції і вже зафіксували звернення і направили на розгляд нашим фахівцям", - йдеться у коментарі.

"Укрзалізниця", скріншот: Facebook
"Укрзалізниця", скріншот: Facebook

Нагадаємо, українці поскаржилися на бариг, які скуповують квитки і продають утридорога: "Зникли за хвилину"

Як повідомляв "Знай.uа", в "Укрзалізниці" зізналися, як можна непогано заощадити на купівлі квитка: на касі так не вийде

Знай.ua писав, в "Укрзалізниці" зізналися, коли можна купити постільну білизну в самому поїзді: це рідкісна подія