У травні курс долара увійде до зони турбулентності і буде дещо нестабільним. Чого чекати на українців від курсу американської валюти, розповів економіст Олександр Хмелевський. Про це повідомляють "Факти".

Згідно з прогнозами, в останній місяць весни на готівковому ринку України спостерігатимуться певні коливання валютного курсу. Така ситуація буде спровокована цілою низкою факторів, зокрема подіями на фронті.

Валюта. Фото: скрін youtube
Валюта. Фото: скрін youtube

Олександр Хмелевський зазначає, що курс долара в останній місяць весни "стрибатиме", але суттєвого знецінення національної валюти не очікується. На його думку, американська валюта коливатиметься в межах 37-39 гривень за долар.

"На готівковому ринку спостерігатимуться певні коливання валютного курсу. Тим не менш, суттєвої девальвації гривні у травні не очікується. Курс коливатиметься в межах 37-39 грн за долар", - прогнозує експерт.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обмінник. Фото: скрін youtube
Обмінник. Фото: скрін youtube

Економіст зазначив, що зараз готівковий валютний курс лише на 1-3% відхиляється від безготівкового. Оскільки зростання курсу безготівкової гривні не очікується, то курс готівкової не зміниться.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, чи доведеться віддавати по 50 за долар? Українцям розповіли, яким буде курс валют найближчим часом.

Також наш портал інформував, українцям підсовують фальшиві долари та євро: які банкноти підробляють найчастіше.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, коли українцям доведеться віддавати 53 або 66 гривень за долар: експерт спрогнозував дике зростання курсу.