Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", який відомий своїм агресивним нав'язуванням карток для одержувачів бюджетних виплат, продовжує подавати своїм клієнтам дуже неприємні ситуації.

Цього разу українка, яка має матір пенсійного віку, поскаржилася на незрозумілі зникнення коштів з картки.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної українки на порталі Banki.ua у розділі для відгуків.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube
"Ощадбанк", скріншот: YouTube

"Завжди вважала, що у Ощада відрізняється від Привату чесність, але я глибоко помилялася. Ще два роки тому зіткнулася з шахрайством в Ощадбанку. Мама отримує у них пенсію, і одного разу, коли вона хотіла зняти свої залишкові 700 грн, виявилося, що ті 700 Коли ж ми почали вимагати роздруківку за коштами, то спочатку ми її довго чекали, а потім виявилося, що час запису камер уже минув.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

А керівник відділення у м.Львів Арина почала загрожувати мамі кримінальною відповідальністю, мотивуючи це тим, що гроші зняли її родичі, а те, що родичі не мали ні картки, ні коду, ні довіреності – цього вона й знати не хотіла. І коли вона про це розголосить, родичів засудять. Грошей нам так і не повернули.

Більшого маразму я ще не зустрічала. Цього року ми вдруге зіткнулися з тим, що кошти пропадають із карти. Ось такий досвід співпраці із Ощадбанком. Не розумію, чому контролюючі органи не можуть врегулювати це питання і поки що дозволятимуть працівникам ощадбанку красти людські гроші?", - розповіла незадоволена українка.

Відгук незадоволеної українки про "Ощадбанк", скріншот: Banki.ua
Відгук незадоволеної українки про "Ощадбанк", скріншот: Banki.ua

Нагадаємо, "Йде війна і так важко": українка втратила тисячі гривень через "глюк" у ПриватБанку.

Раніше повідомлялося, "Вигідно знищувати?": українці не можуть зняти гроші через каприз "Ощадбанку", що відбувається.

Також, власники карток від "Ощадбанку" можуть отримати сертифікат на 25 тисяч гривень: що потрібно зробити.