Kyivstar – один із провідних мобільних операторів в Україні, нарівні з Vodafone, Lifecell.

І, звичайно, такої величезної компанії, яка надає свої послуги мільйонам користувачів у нашій країні, складно догодити всім. Через що ми спостерігаємо десятки негативних відгуків, які публікують українці в інтернеті.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Наразі стало відомо, що Київстар запустив проект, який допоможе дітям зі складними діагнозами та опіками. Проект "Дитяча надія" передбачає, що з рахунків абонентів регулярно списуватиметься до 20 грн на благородну мету.

Зібрані кошти підуть на покупку необхідного обладнання для лікування дітей у лікарнях.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Київстар дозволяє абонентам приєднатися до проекту, використовуючи кілька різних способів. Абоненти передплаченого зв'язку можуть здійснити одноразовий грошовий переказ від однієї до 3 тисяч гривень на спеціальний номер або оформити "підписку" з регулярним платежем на суму 2,5, 10, 15 або 20 грн.

Благодійна ініціатива, скріншот: kyivstar.ua
Благодійна ініціатива, скріншот: kyivstar.ua

Благодійна ініціатива, скріншот: kyivstar.ua
Благодійна ініціатива, скріншот: kyivstar.ua

Проект "Дитяча мрія" вже успішно зібрав понад 14 млн. грн. за допомогою SMS-пожертвувань абонентів мобільного оператора та придбав необхідне обладнання для більш ніж десяти дитячих медичних закладів.

Нагадаємо, "Остання крапля, дно та здирники": Київстар втрачає клієнтів через підвищення тарифів

Як повідомляв "Знай.uа", "Добре, що не побили...": Vodafone відправляє абонентів у боржники, при цьому персонал хамить і корчить пики.

Знай.ua писав, Київстар підняв тарифи українцям: скільки тепер платитимемо