18 травня Укрпошта запускає програму під назвою E-Export Intensive, призначену для допомоги підприємцям, змушеним перезапускати свій бізнес через військові дії.

Програма також діятиме для українських переселенців та ветеранів які постраждали через війну.

Бізнес в Україні, фото mind
Бізнес в Україні, фото mind

Програма має на меті підтримати експортний сектор через різні торгові онлайн-платформи, а також надати допомогу у розширенні бізнесу для 1000 експортерів протягом двох місяців.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

За умовами програми будуть представлені деякі грантові можливості:

250 тис грн – 1 млн грн від Мінекономіки для ветеранів та другого з подружжя на розвиток власного бізнесу;

$10 000 – $35 000 – фірмам із сектору МСБ у рамках програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” як допомога на відновлення бізнесу, а також гранти для сімейних підприємств.

Бізнес. Фото: РБК-Україна
Бізнес. Фото: РБК-Україна
Бізнес. Фото: РБК-Україна

Крім цього, у червні та липні будуть проведені безкоштовні практичні навчальні семінари.

Лектори розкриють для учасників такі теми, як надання фіндопомоги, підтримка та розвиток бізнесу в сучасних умовах, організація процесу прийому платежів, використання цифрових платформ для побудови бізнесу та ін.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "З посилками безлад, а вони ескізи малюють": на Укрпошту вилився шквал хейту через затримки відправлень.