Олена Зеленська прибула на коронацію Чарльза III у Вестмінстерське абатство у Лондоні, а супроводжував її прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Перша леді та прем'єр-міністр розділили цей історичний момент для всієї Великобританії. 6 травня 2023 року 74-річний Чарльз III офіційно стане королем після своєї матері Єлизавети II, яка померла у вересні 2022 року, у віці 96 років.

Король Чарльз III, фото: GettyImages
Король Чарльз III, фото: GettyImages

Церемонія відбувається у Вестмінстерському абатстві, звідки ведуть пряму трансляцію. Зеленська для такої великої події обрала неймовірне вбрання пастельного блідо-блакитного кольору. Його створив український бренд the COAT by Katya Silchenko, а складається він із пальта з двома гудзиками та сукні міді.

Зачіска у Олени Зеленської дуже елегантна з кучерями. З прикрас – перлинні сережки та підвіска, а образ вона доповнила білими туфлями на шпильках. Водночас Денис Шмигаль обрав класичний чорний костюм із краваткою.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Зеленська та Шмигаль на коронації Чарльза III
Зеленська та Шмигаль на коронації Чарльза III

А ось перша леді США, дружина Джо Байдена зі своєю онукою Фіннеган прибула на церемонію у вбранні у кольорах українського прапора. Жовто-блакитні образи вони доповнили обідками для волосся в тон.

Джилл Байден із онукою на коронації Чарльза III
Джилл Байден із онукою на коронації Чарльза III

Нагадаємо, Чарльз III перед коронацією 6 травня отримав тривожні звістки про здоров'я: "Починається зворотний відлік"

Раніше ми писали про те, що Кейт Міддлтон та принц Вільям засвітилися з пивом у пабі перед коронацією Чарльза III: "Це буде напружений час"

Як повідомляв Знай.ua, принц Гаррі може опинитися під домашнім арештом під час коронації Чарльза III: "Йому загрожує перспектива..."