Компанія "Нафтогаз" продовжила дію тарифу на блакитне паливо для населення у розмірі 7,96 гривні за кубометр. Втім, дехто з українців може платити ще менше. Про це пише портал "На пенсії".

Газопостачальна компанія нагадала, що побутові споживачі мають змогу зменшити суму, яку доводиться сплачувати за спожитий газ. Все, що потрібно зробити українцям – вчасно оплачувати отримані платіжки.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

У "Нафтогазі" пояснили, що додаткову знижку можна отримати за умови оплати до 15 числа, а розмір знижки 1%. При цьому знижка враховується у платежі за наступний місяць, а не за поточний.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Водночас українцям нагадали, щоб знижка нарахувалася, необхідно сплатити послуги газопостачальної компанії через певні платіжні системи.

"Оплату необхідно зробити через платіжні системи IPay, LiqPay, Портмоне, Google pay, Apple pay, ГЕРЦ та додаток Монобанку", - нагадали споживачам.

Варто нагадати, що в Україні змінили порядок відправлення платіжок за газопостачання. Споживачі отримуватимуть "об'єднані" паперові платіжки за споживання та розподіл блакитного палива.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці можуть отримати знижку на оплату газу: які категорії розраховують на 25, 50 та 100 відсотків.

Також наш портал інформував скорочення розмірів субсидії: чому тисячі українців залишаться без державної допомоги.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Шукаєте дурнів?": у "Нафтогазі" розповіли, чому в платіжках з'явилися неправильні суми.