Заступник керівника Львівської митниці Іван Керизвас ініціював відновлення на посаді інспектора М/П Рава-Руська Андрія Гаврика, який два роки тому потрапив у скандал із хабарем. Про це повідомляє telegram-канал Батальйон "Монако".

Два роки тому інспектор М/П Рава-Руська Андрій Гаврик потрапив до гучного скандалу. Він брав хабар і давав здачу прямо на робочому місці, під камерою. Відповідне відео у facebook опублікував тодішній керівник Держмитслужби Павло Рябікін.

Андрій Гаврик. Фото: скрін з відео
Андрій Гаврик. Фото: скрін з відео

"Поки що вся країна бореться з контрабандою... окремі співробітники Галицької митниці навіть не починають оформлення без 100 гривень. І при цьому навіть встигають давати здачу...", - написав Павло Рябікін.

Пост Павла Рябікіна. Фото: скрін facebook
Пост Павла Рябікіна. Фото: скрін facebook

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Хабарника затримали та звільнили з посади. Втім, за 2 роки митника вирішили відновити на робочому місці, ймовірно, щоб він продовжував збирати "данину" з українців.

Ініціатором прийому на роботу хабарника став заступник керівника Львівської митниці Іван Керизвас. При цьому
Андрій Кузник був не проти.

Скандал із митницею. Фото: скрін telegram
Скандал із митницею. Фото: скрін telegram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ексдепутат Святослав Олійник закликає до миру та компромісів із росією: щоб завершити "конфлікт".

Також наш портал інформував, Кличко та Труханов брати навіки? Українців обурив столичний мер, який став на захист одеського колеги.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, скандали, хабар помічника та дружба з колаборантами: чим "прославився" нардеп Мазураш, який запропонував саджати за критику влади.