Хлопчик Мишко із Маріуполя ледве вибрався живим із міста разом із батьком і мріє лише про одне – щоб його мама воскресла.

Історію юного маріупольця розповіли на фейсбук-сторінці "Освіторії". Мишко народився у 2014 році і зовсім маленьким втратив рідну людину - мама хлопчика померла у березні 2022 року. Дитина залишилася жити з батьком під обстрілами російських нелюдів.

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

"Мишко. Маріуполь. Він народився в 2014 році, коли почалася війна. У березні цього року, померла його мама, батько залишився з трьома дітьми. А потім Ведмедика та його родину засипало в підвалі, коли бомбили ... Папа взяв лопату в підвал, викопали прохід в інший підвал, і вижили.", - розповідають дивовижну історію врятованої сім'ї. Освіторія

Мишко з Маріуполя, facebook.com/osvitoria.media
Мишко з Маріуполя, facebook.com/osvitoria.media

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після дивовижного порятунку у дитини лише одна велика мрія – щоб жила його мама. Хлопчик каже, що, крім цього, йому більше нічого не потрібно.

"На питання про що мріє хлопчик, він відповів:

- Щоб моя мама воскресла...
- А про що ще?
Він подумав... і сказав:
- А більше нічого не потрібно...»
© Алла Мельничук", - йдеться у повідомленні.

Скріншот: facebook.com/osvitoria.media
Скріншот: facebook.com/osvitoria.media

Нагадаємо, що член виконкому Миколаєва передав машину на ЗСУ, але знайшов її у продажу: "Щось не розумію...".

Раніше ми повідомляли, що українець отримав неприємний штраф за ігнор повістки, яку не вручали: адвокат пояснив, що робити.

Також стало відомо, що українців запрошують приєднатись до легенди: 3-я окрема штурмова бригада оголосила набір добровольців.