На Facebook сторінці Водафон, до оператора звернувся чоловік з проблемою того, що в абонента списуються кошти за СМС-ки які він не надсилав. Список відправлених повідомлень пустий, а кошти списані з рахунку.

Чоловік поскаржився на те, що проблему до сих пір не вдається вирішити, а усі звернення до оператора закінчуються лише шаблонними відповідями.

Телефон у кишені, фото freepik
Телефон у кишені, фото freepik

"Найсмішніше, що на пацюка знімаєте гроші вночі за нібито відправлені повідомлення на один і той же номер усім. 093 17 70 ХХХ. У мене нікого немає в лайфсел, нікому НІЧОГО не відправляв. У вихідних немає відправки повідомлень на цей номер, але в травень Водафон є, і завжди вночі з різних номерів.То о 2:12 ночі, то 6:61, то в інший час.Всі ваші ранні заявки завершуються шаблонними відповідями: "Доброго дня! Ми розглянули Ваш запит 1-698589845018 і провели додатковий аналіз. Факт відправки SMS зафіксований. Підстав для повернення коштів немає. Дякуємо за звернення! Ваш Vodafone», - розповів клієнт.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

У відповідь на це Vodafone повідомили, що цей номер може бути сервісним. Він використовується на пристрої Xiaomi для активації внутрішніх програм.

При цьому в компанії роз'яснили, що під час увімкнення телефону або після появи на пристрої мережі на екрані може з'явитися вікно з інформацією про передачу певних даних. При натисканні на "Ок" надсилається СМС, яке потім не зберігається у пам'яті телефону.

"Якщо не давати таке підтвердження, оплата не буде списуватися, проте деякі програми можуть не працювати", - додали у Vodafone.

Нагадаємо, ми писали, що Київстар підняв тарифи українцям: скільки будемо тепер платити

Як повідомляв "Знай.ua" cервіс рагулі-стайл: клієнт Vodafone вибухнув обуренням через відсутність комунікації.

Також "Знай.ua" інформував українці скаржаться на неможливість поповнити рахунок Київстар: пів країни паралізовано без зв'язку.