Ситуацію розповів львів'янин, якого обурила гучна музика путініста лєпса на площі Адама Міцкевича у центрі Львова.

На своїй сторінці в Fаcebook учасник події, Роман Гурський розповів, що підійшов до "добродіїв" запитати, чи не муляє їм на другому році війни слухати москальську музику.

Приблизно о 18:30 біля пам'ятника Адаму Міцкевичу на паркінг заїхав чорний "Рейндж Ровер". Номери: АЕ 2636 ТХ. Такою машиною вже нікого не здивуєш, але мою увагу вона все ж привернула. З неї голосно звучала пісня затятого путінофіла грігорія лєпса. Львів, 2-й рік повномасштабного вторгнення, лєпс на всю вулицю. Я вирішив зробити зауваження, тому ввімкнув камеру на телефоні і підійшов до пасажирського сидіння. Пасажир скрутив те позорисько, яке звучало, і намагався прислухатись до того, що я говорю. - пише очевидець.

Поціновувачі руського міра накинулись на львівянина. Фото: Facebook
Поціновувачі руського міра накинулись на львівянина. Фото: Facebook

Після чого молодчики намагалися вибити телефон з руки Романа, "бикували", та назвали війну "політічєскім конфліктом". Українець зазначив, що за спиною в нього була гітара, а поруч дівчина, тому було не дуже зручно, і попросив у спільноти про допомогу.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поціновувачі руського міра накинулись на львівянина. Фото: Facebook
Поціновувачі руського міра накинулись на львівянина. Фото: Facebook

Потім з автівки вийшов водій і продовжив зі мною діалог "на підвищених". Він запитав "А єслі би твая музика била в зонє палітічіскіх канфліктав?". Тобто, для цього чоловіка війна — це "політичний конфлікт".

Після чого чоловік звернувся до поліції, але там пояснили, що крім адмінпорушення не можуть нічого оформити на цих зухвалих любителів "рашки".

Мені пояснили, це лише дрібне хуліганство і максимум - це адміністративна відповідальність. Тому прошу мені допомогти у пошуку цих "добродіїв". Якщо не вдасться законом, то хоч зганьбимо цих любителів рашки.

Через деякий час після інциденту стало відомо, що "добродіїв" вже зупинила поліція.

Поціновувачів руського міра зупинили. Фото: Facebook
Поціновувачів руського міра зупинили. Фото: Facebook

Нагадаємо, ми писали, що в Україні без ліцензії продовжує працювати букмекерська контора 1Win: нардеп довів, що "Ощад" та "Приват" проводять платежі.

Як повідомляв "Знай.ua" 9-річний Мишко з Маріуполя ледве вибрався живим і довів українців до сліз: "Хочу, щоб моя мама воскресла".

Також "Знай.ua" інформував, погрози та переслідування: експрацівник поліції тероризує дівчину, бо вона не захотіла стосунків.