В Україні колишній працівник поліції загрожує розправою та переслідує дівчину через те, що вона не захотіла бути з ним у стосунках.

Про це розповіли у Twitter. За інформацією, Микола Бібен влаштував справжній терор молодій дівчині. Вона відмовила йому у стосунках, після чого чоловік почав переслідувати її, а також погрожувати. Фото та відео на доказ надали громадськості, а заразом і поліції.

Експрацівник поліції тероризує дівчину, скріншот
Експрацівник поліції тероризує дівчину, скріншот

Крім того, експоліцейський псував майно дівчини, а саме - різав колеса машини.

"Регулярно зустрічає, блокує її автомобіль і погрожує розправою. У особистих повідомленнях і переслідуючи, загрожує вбивством", - додав користувач, який розповів усю історію.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ще неадекват зламав телефон дівчини та від її імені писав пацієнтам, що вона готова надавати послуги сексуального характеру за гроші. Вона працює медиком.

Експрацівник поліції тероризує дівчину, скріншот
Експрацівник поліції тероризує дівчину, скріншот

Поліція ніяк не реагує на ситуацію, хоча дівчина писала на переслідувача заяву. Все через те, що у відділку за місцем проживання постраждалої працюють його друзі.

"Дівчина може втратити своє життя, здоров'я, репутацію", - заявив він.

Нагадаємо, львівська митниця поновила на посаді хабарника: брав гроші та давав здачу прямо під камерами

Раніше ми писали про те, що ексдепутат Святослав Олійник закликає до миру та компромісів з росією: щоб завершити "конфлікт"