"Дослухають Лепса у військкоматі": після скандалу з російською музикою у Львові хлопцям вручили повістки

У Львові стався гучний скандал, головними героями якого стали молоді хлопці, котрі слухають музику путініста лепсу на повній потужності в машині.

Хлопці слухали музику російського артиста, який активно підтримує геноцид українців, за що отримали зауваження від перехожого. Коли порушників знімали на камеру, один із них у грубій формі вихопив телефон та вкрив матом.

За свої дії хлопці вже "поплатилися", а найагресивніший із них навіть публічно вибачився.

Поціновувачі руського міра накинулись на львівянина. Фото: Facebook
Поціновувачі руського міра накинулись на львівянина. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Ціна на електроенергію має бути вчетверо вищою: українців переконують у необхідності підвищення тарифів

Українцям продовжують розповідати про тарифи та їхню собівартість, і які маленькі гроші всі ми платимо українським енергодобувним компаніям.

Експерти, фахівці та знавці та інші чиновники, як домовилися, усі говорять лише про те, що тарифи на електроенергію треба піднімати. Голова Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКУ) Костянтин Ущаповський заявив, що той тариф на електричну енергію для населення, яке існує на сьогоднішній день, покриває лише 25% її вартості.

Тарифи на світло, скріншот: Facebook
Тарифи на світло, скріншот: Facebook

Працівники ЖЕКу розносять повістки - що буде, якщо їх кидають у поштову скриньку, а ви "не бачите"

Військовозобов'язані у віці до 60 років можуть отримати повістку в будь-якому громадському місці, в іншому місті і, звичайно ж, вдома... адвокат Ростислав Кравець на своєму Youtube-каналі розповів, що повістка може бути вручена як представниками військкомату, так і працівниками ЖЕКу, Але у випадку з останніми є кілька аспектів.

Зазвичай представники військкомів не вручають повістки особисто призовникам, а залишають їх представникам сільрад і ЖЕКам.

Після цього комунальні працівники розносять повістки по квартирах, але навіть не намагаються вручити їх у руки... а пхають у поштові скриньки або всовують їх у двері. Оскільки українські закони не містять конкретних вимог щодо того, яким чином повістку можна вручити призовникові, представники військкомату можуть скористатися будь-якими доступними для них способами.

Мобілізація. Фото: скриншот youtube
Мобілізація. Фото: скриншот youtube

"Якою треба бути вратою б*длотою": Лариса Ніцой звернулася до воїна ЗСУ з претензією

Відома письменниця, активістка та популяризатор української мови Лариса Ніцой продовжує дивувати громадян скандальними ситуаціями.

У соціальній мережі Facebook жінка розповіла про вступ бійця ЗСУ до відділення реабілізації — молодого хлопця, високого, стрункого, зі шкільною особою.

Незабаром до нього підходить фельдшер, щоб забрати його до палати.

Він забув телефон на дивані, тож письменниця крикнула йому услід про це. Повернувшись, хлопець сказав: "Спасибо". І після цього сталося саме те, що розгнівало сотні українців у коментарях.

Лариса Ніцой, фото: Facebook
Лариса Ніцой, фото: Facebook

"Це особлива пам'ять": Настя Каменських зробила емоційний подарунок пораненим бійцям

Відома українська співачка та дружина відомого українського репера Потапа, Настя Каменських відвідала після свого концерту хлопців із військового шпиталю.

Настя Каменських після свого концерту у Кременчуці відвідала шпиталь у якому лікуються наші захисники. Співачка у співпраці із громадською організацією "Сенсорика" привезла необхідні для госпіталю речі: предмети догляду за пацієнтами, медикаменти, ковдри.

У Кременчуцькому шпиталі військові мають цікаве хобі. Щоб відволіктися від страху війни, хлопці люблять виготовляти з глини посуд.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube