Vodafone отримав скаргу від клієнта. Він обурений, що так звані бонуси не працюють і приходиться платити за смс.

Відгук опинився під дописом у Facebook Vodafone. Чоловік запитує, чому не можна скористатися бонусними смс.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Товариші злодії та шахраї, чому ви знімаєте по 1,50 грн за бонусні смс? Коли ви вже нажеретесь? Чому не можна ранні 10 см абсолютно безкоштовно відправити? Якась ганьба! Чомусь у Київстар за бонусні гроші можна використовувати насамперед на всі послуги, в тому числі і на купівлю пакета послуг на місяць, без звернення до чату, підтримку.

Скриншот відгуку
Скриншот відгуку

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У відповідь попросили описати ситуацію детальніше.

У вас змінилися умови у бонусах? Я чомусь не можу надіслати менш ніж 50 бонусів діткам.

На що мобільний опертор заявив, що відправити можна мінімум 50 бонусів, всі деталі є на нашому сайті: https://bonus.vodafone.ua/dobra-sprava.

В мобільному операторі також уточнили, що в тарифах надається пакет СМС на добу - 50 шт за 1,50 грн. Оплата тільки у разі відправки). Деталі можна уточнити в приватних повідомленнях нашої сторінки.

Як повідомляв "Знай.ua", найпопулярніші махінації супермаркетів, через які ви втрачаєте гроші: що відбувається зі здачею та вагами.

Також "Знай.ua" інформував, як поповнити рахунок і не переплачувати у Vodafone: лайфгак від експертів.