Vodafone – один з найбільших та найпопулярніших мобільних операторів в Україні, нарівні з Kyivstar та Lifecell.

Нещодавно ми писали про те, що там закликали своїх абонентів підключити вигідний тариф, але поставивши тимчасові рамки — до 15 травня. А зараз варто детальніше зупинитися на працівниках... зокрема, на одному інженері, якого вдалося ув'язнити на 10 років, але не просто так.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Це сталося в Дніпрі після того, як ця людина співпрацювала з окупантами і передавала їм інформацію щодо українських військовослужбовців. Зокрема, він надсилав дані про пересування військової техніки, розташування військових частин і, звичайно ж, про результати ракетного обстрілу — у Павлограді.

Крім цього, колаборант ділився скріншотами місцезнаходження "всього військового зв'язку", які, за його даними, перебували у військових частинах НГУ та ЦТУ НГУ. Його визнали винним за частиною 3 статті 114-2 Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Особа, усвідомлюючи та достовірно знаючи із засобів масової інформації та інших джерел інформації про введення заборони щодо збору та передачі даних про розміщення сил та засобів ЗСУ, з використанням месенджера Telegram, написав у чат-бот "Міліція ЛНР /ДНР" повідомлення з пропозицією про надання інформації про переміщення, рух або розташування Збройних Сил України", - йдеться у документі.

Нагадаємо, за інтим на зупинці в мороз суд покарав лише дівчину: хлопця навіть не викликали

Як повідомляв "Знай.uа", українець після отримання повістки та ВЛК відмовився від військової служби: яке покарання призначив суд

Знай.ua писав, ексдепутат Ковальчук після вигнання називає військових "лохами", а Зеленського відправляє на фронт