Один з найбільших банків України "Ощадбанк" повідомив клієнтів про можливість отримати додаток до зарплати або пенсії. Що для цього необхідно зробити, розповіли у пресслужбі фінустанови.

"Ощадбанк" намагається розвивати сервіси та пропонувати клієнтам все більше якісних послуг. Наприклад, кожен власник картки цього банку може "співпрацювати" з фінустановою та заробити грошей.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube
"Ощадбанк", скріншот: YouTube

У банку нагадали, що клієнти можуть запрошувати друзів та отримувати по 50 гривень, якщо вони оформлятимуть картки від "Ощада". При цьому і нові власники картки зможуть отримати бонус у такому ж розмірі.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

У "Ощадбанку" поділилися порядком дій:

  • сформуйте унікальне реферальне посилання у чат-боті Ощада;
  • поділіться їм із друзями, які ніколи раніше не мали карт Ощадбанку;
  • отримайте по 50 грн. за оформлену картку;
  • після першої оплати такою карткою на суму від 300 грн. друзі отримають додатково по 50 грн. бонусами.

Зазначається, що сума бонусів залежить від кількості оформлених карток, тобто жодних обмежень банк не ставить.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що ПриватБанк пропонує 20 тисяч до пенсії: встигніть до 15 травня.

Також наш портал інформував, власники карток від "Ощадбанку" можуть отримати сертифікат на 25 тисяч гривень: що потрібно зробити.

Крім того, ми писали, збій у "Ощадбанку" залишив українку без грошей на лікування, пропонують почекати місяць: "Повне свавілля".