Молитви на щастя в сім'ї є звичайними для людей. Вони допомагають жити у коханні, допомагати свого чоловіка, а також мати відмінні стосунки як з батьками, так і з дітьми.

Віруюча людина, що щаслива сім'я – взаємне кохання, підтримка, повага. А все це неможливе без супроводу Господа.

Молитва, церква. Фото: Знай.ua
Молитва, церква. Фото: Знай.ua

Звертатися за благополуччям у сім'ї можна в храмі, перед чудотворними ликами, але якщо такої можливості немає, то можна і вдома. Помоліться у свого іконостасу.

Іконки можна брати будь-які – куплені у храмі, інтернеті, і навіть ті, які вишили самостійно. Головне вірити в те, про що просите, а також через Всевишнього.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Молитва, церква. Фото: Знай.ua
Молитва, церква. Фото: Знай.ua

Молитва про добробут у сім'ї

"Від Тебе, Господи, одержуємо всі дари благі. Благослови нашу сім’ю, нехай будуть усі члени нашої сім’ї до вподоби Тобі, нехай царює і ній мир і християнська любов. Амінь

Боже великий, Боже отців наших! Дай нашому народові як найбільше добрих, святих християнських родин. Дай нам таких батьків, які голосно й відверто признавалися б до Божого Твого Євангелія і до Твоєї служби. Дай нам батьків, які для своїх дітей були б прикладом християнського життя, правдивими опікунами та добрими провідниками у житті.

Дай нам таких матерів, які вміли б добре, по-християнськи виховувати своїх дітей, а для своїх чоловіків були б допомогою, потіхою та доброю порадою.

Дай нам таких дітей, які були б потіхою для своїх батьків і славою та красою свого народу.
Благослови, Всемогутній Боже, український народ. Подаруй йому ласку вірно Тобі служити і доступити колись вічної нагороди в Небі, бо Тобі, Боже, у Святій Тройці Єдиний, Отче, Сину і Духу Святий, належить вся слава, честь і поклоніння на віки віків.
Амінь"

Ікона, скріншот: Youtube
Ікона, скріншот: Youtube

Нагадаємо про молитву до Божої Матері та Ангела Хранителя за дітей: читайте регулярно навіть за найстарших.

Раніше ми повідомляли про молитву для вшанування пам'яті тих, хто нас давно покинув: читати якнайчастіше перед іконами.