Медик оголосив збір на моноколесо для фронту: соцмережі вибухнули жартами та мемами

Військовий медик оголосив збір коштів на купівлю моноколеса на фронт. Незвичайний запит одразу ж обріс безліччю жартів та мемів від українців. Про це свідчить реакція користувачів соцмереж.

Медик оголосив збір на моноколесо, яке, як стверджується, має допомогти йому швидше добиратися до поранених бійців та надавати першу допомогу. Ціль збору 120 тисяч гривень, чого могло б вистачити і на автомобіль.

Моноколесо. Фото: скрін youtube
Моноколесо. Фото: скрін youtube

Українка розповіла про махінації "Ощадбанку" з конвертацією: валютні рахунки краще не сплачувати

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Українка розповіла, як Ощадбанк самовільно списав гроші з її картки. Відповідну скаргу вона опублікувала на порталі Мінфін.

Українка розповіла, що дива почалися після оплати покупки в закордонному магазині карткою "Ощадбанк". З неї зняли 1% за конвертацію та ще 1% "на майбутнє", якщо за три дні зміниться курс.

"Мала велику необережність сплатити карткою "Ощадбанку" валютний рахунок у закордонному магазині. Після оплати з мене зняли 2%, у підтримці сказали, що 1% за конвертацію, а 1% на майбутнє, якщо протягом 3 днів курс зросте, це їхня страховка .Я в шоці!", - обурилася клієнтка.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

Працівник Vodafone попався не на підвищенні тарифів, а допомагаючи окупантам: крім в'язниці нічого не світить.

Vodafone – один з найбільших та найпопулярніших мобільних операторів в Україні, нарівні з Kyivstar та Lifecell.

Нещодавно ми писали про те, що там закликали своїх абонентів підключити вигідний тариф, але поставивши тимчасові рамки — до 15 травня. А зараз варто детальніше зупинитися на працівниках... зокрема, на одному інженері, якого вдалося ув'язнити на 10 років, але не просто так.

Це сталося в Дніпрі після того, як ця людина співпрацювала з окупантами і передавала їм інформацію щодо українських військовослужбовців. Зокрема, він надсилав дані про пересування військової техніки, розташування військових частин і, звичайно ж, про результати ракетного обстрілу — у Павлограді.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Високі ціни - це лише "верхівка айсберга": чи вистачить овочів українцям у 2023 році та якої якості вони будуть

Під час війни фермери зіштовхнулися з великими викликами, які наслідки позначилися споживчих цінах. Однак це не єдина проблема, яку варто хвилюватися, оскільки якість вирощених овочів теж під загрозою.

Керівник фермерського господарства "Агропоступ" на Рівненщині Вадим Савюк повідомив, що цього року на ринку буде достатньо овочів, проте вони будуть переважно середньої та нижче середньої якості. Про це написали у SEEDS.

Продукти, фото: Знай.ua
Продукти, фото: Знай.ua

Маші Поляковій влаштували "прочухана" за мати і вульгарність, але мама Оля заступилася: "Люди підете завжди"

Дочка відомої української співачки Олі Полякової потихеньку підкорює власну публіку, активно розвиває блог та розповідає про насичене життя. За Машею в соцмережі Instagram слідкує понад 160 тисяч шанувальників.

Останнім часом на Машу Полякову обвалилося чимало хейту з боку українців, на який вона реагує дуже бурхливо. Дівчина видалила кілька скандальних публікацій, і зараз, зважаючи на гіркий досвід у минулому, намагається не провокувати аудиторію.

Так, дочка відомої співачки показала фотографію, зроблену у Королівському театрі Ковент-Гарден. Мабуть, Маша відвідала одну зі спектаклів, і обрала для цього дуже ніжне вбрання - сукню з рюшами в квітковий принт.

Маша Полякова. Фото: скрін youtube
Маша Полякова. Фото: скрін youtube