Українка обурилася якістю послуг Lifecell через списання коштів за непотрібні послуги, які не підключалися. Свою скаргу жінка залишила у коментарях на офіційній сторінці мобільного оператора у соцмережі facebook.

Українка пояснила, що перебуває за кордоном і вирішила скористатися пропозицією мобільного оператора щодо підключення послуги "Гігабайти без кордонів". Після підключення інтернету їй почали підключати зовсім непотрібні послуги та знімати з рахунку кошти.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

"Злості не вистачає... півроку не користувалася вашим лайфом. Отримала смс про Гігабайти без кордонів. Окей, думаю, дам шанс. Спонсоруватиму оператора своєї країни. Заплатила. Підключила Інтернет. І почалося... Щодня знімає і підключає щось, Що мені взагалі не потрібно (смарт лайф, смс у роумінгу за 20грн) і я не замовляла. Ну, як так можна? Коли ви будете нормальними?", - обурилася абонентка.

lifecell, скріншот: YouTube
lifecell, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Жінка пригрозила, що не терпітиме такого відношення з боку Lifecell і не користуватиметься послугами, якщо списання не припиняться.

"Якщо ви не приберете цих шахрайських схем списань, я назавжди перестану поповнювати цей рахунок і остаточно перейду на закордонних операторів", - додала українка.

Скарга на Lifecell. Фото: скрін facebook.com/lifecellua
Скарга на Lifecell. Фото: скрін facebook.com/lifecellua

Раніше портал Знай повідомляв, "Київстар" готовий списувати з рахунків українців до 20 гривень: головне погодитися.

Також наш портал інформував, за Київстаром тарифи тягне і Vodafone: абоненти візьмуться за голови.

Крім того, ми писали, Lifecell нарощує темпи підвищення тарифів, абоненти не встигають поповнювати рахунок: "Сплатив 150, бац уже 225".