Ваші лінії на зап'ясті можуть багато розповісти про вас! До речі, ви помічали, скільки їх у вас три чи чотири?

Їх кількість розповість про ваше здоров'я, характер і навіть передбачить, як довго ви житимете!

Перша лінія

Ця лінія свідчить про здоров'я. Якщо вона безперервна, жирна та чітка, то у вас все добре. А ось якщо перша лінія має нечіткі обриси, що згинається в різні боки, то у вас проблеми зі здоров'ям. Також це може символізувати труднощі у житті.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Якщо у жінки на руці присутня вигнута арка, то у неї можуть бути проблеми з пологами, або вона може бути безплідна. Цей знак посилюється, якщо повторюється на другій лінії.

Друга лінія

Друга лінія розповідає про матеріальне благополуччя. Вона у вас уривчаста? Отже, на вас можуть чекати труднощі з фінансами — борги, проблеми з роботою тощо.

Чітка, довга та рівна лінія символізує достаток. А якщо друга лінія роздвоюється, то на вас несподівано може стати цілий стан.

Якщо на цій лінії можна розглянути ланцюжки, то ви дуже ризикована людина. Можете витратити всю зарплату за день і навіть не пошкодувати про це.

Третя лінія

Не кожна людина має третю лінію на зап'ястя. Вона у вас є? Це означає, що ви вмієте впливати на людей. А якщо вона рівна і чітка, то й у любовних справах у вас усе буде гаразд — у стосунках не буде сварок та непорозуміння.

Четверта лінія

Зустрічається вона далеко не в кожного. Але якщо вона у вас є, то вам забезпечене довге життя. Швидше за все, ви зможете побачити своїх правнуків, доживши років десь до ста.

Нагадаємо про небезпеку хвороби Лайма або енцефаліту: лікарка розповіла, як уберегтися від укусів кліщів.

Раніше ми повідомляли про молитву про Божественне покров, яке захистить від будь-якого зла: "Ти мене благослови, Ти мене помилуй".