Відомий серед телеглядачів, а також дуже популярний у соціальних мережах український екстрасенс та майстер розкладів Таро Макс Гордєєв, який днями розповів, хто ж ліквідує російського диктатора володимира Путіна, озвучив дуже оптимістичний прогноз для України на літо 2023 року.

Про це Макс Гордєєв розповів у черговому ефірі для одного із YouTube-каналів, де енергетичні експерти діляться своїми прогнозами.

Макс Гордєєв, кадр з відео
Макс Гордєєв, кадр з відео

За словами Макса Гордєєва, українські захисники за цей час "подарують" народу дуже багато новин. Швидше за все, що це буде інформація про звільнені території, що знаходилися під російською окупацією.

Макс Гордєєв розповів, що влітку на фронті буде дуже багато різних військових операцій. Наші бійці впевнено йдуть уперед і активно звільнятимуть усі захоплені росіянами території.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

"Незабаром окупанти тікатимуть з України", - зазначає екстрасенс.

Також Гордєєв розповів і про долю країни-агресора. Таролог бачить, що ситуація там критична як в економічному, так і фізичному та психо-емоційному плані.

"Хочу запевнити всіх, що "корона" росії падає. Цей процес викличе збій у росіян. Все життя вони вірили у своїх царів і були впевнені, що у них могутня держава, тому зараз їм важко усвідомити, що це не так. Україна поставить на коліна росію", - підкреслив екстрасенс.

Нагадаємо, ляпають мовою, немов ганчіркою: три знаки Зодіаку, з якими не можна ділитися секретами.

Раніше повідомлялося, таролог Ірина Клевер показала найближче майбутнє: "Аплодуватимуть стоячи".

Також, ці знаки зодіаку ніколи не зрадять коханим: вірність на все життя.