Іранець Голамрез Ардеширі заявляє, що протягом 17 років він не їсть нічого з продуктів харчування, замінивши їх газованими напоями.

Ця незвичайна історія була надрукована на сайті Mirror. Чоловік стверджує, що не відчуває голоду та замість їжі вживає щодня по 3 літри газованих напоїв, які дають йому енергію, коли він втомлюється.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube
Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Голамреза Ардеширі повідомляє, що має достатньо грошей, але з 2006 року не може споживати нічого з їжі — ні овочі, ні фрукти, ні каші... нічого, крім газованих напоїв.

Він звертався до медичних фахівців, але навіть вони не можуть зрозуміти причину феномену, який із ним пов'язаний. Йому довелося відмовитися від їжі, оскільки з того самого моменту, 17 років тому, він почав відчувати наявність "волосся" у своїй ротовій порожнині.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Продукти, фото: Знай.ua
Продукти, фото: Знай.ua

Через це він відчував, що задихається... і навіть після отримання психіатричної допомоги Голамрез досі не розуміє, що сталося з ним. Його сім'я уникає їжі у його присутності, оскільки вид їжі викликає в нього нудоту.

Голамрез також зазначає, що спить дуже мало – лише близько 4 годин на день, і при цьому п'є три літри газованої води щодня. Ця незвичайна історія залишає багато питань без відповіді та залишається містифікацією для багатьох.

Нагадаємо, жінка з двома матками народила трійню та здивувала вчених: всього 1 кг і на 29 тижні.

Як повідомляв "Знай.uа", жінка з 3 років прикута до крісла і вирішила позбутися цноти в 43: чоловік погодився з 9 тисяч гривень.

Знай.uа писав, 15-річна дівчина намагалася "врятуватися" від болю через менструацію, але отримала серйозні опіки: винна звичайна грілка