У Києві відбувся черговий скандал, що стосується шкільного викладача, що періодично відбувається у багатьох областях України

Вчителька молодших класів не соромиться виявляти агресію та насильство щодо своїх учнів.

Школярі. Фото: скриншот youtube
Школярі. Фото: скриншот youtube

Додатково вона поширює неправдиву інформацію серед дітей, стверджуючи, що РФ не має жодного відношення до початку повномасштабної війни, і це лише провокація з боку США.

Мати одного з учнів цієї викладачки поділилася цим обуренням і представила аудіозапис, на якому чути її грубі висловлювання.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Мій син навчається у 3 класі школи 216 р. Києва. Їх вчитель Болдирєва Наталія Петрівна займається булінгом по відношенню до дітей, ображає, обзиває, принижує. Одного разу навіть ударила мого сина, але він боявся мені", - пише женщина.

Цю інформацію їй вдалося "витягнути" лише з часом. Звичайно, після почутого вони вирушили до завуча, але їй ніхто не повірив. Хоча вчителю було зроблено попередження. Тож зараз Наталя Петрівна більше нікого не б'є, лише ображає.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Інші батьки учнів із класу також подали заяви, але адміністрація школи стверджує, що не може звільнити викладачку через її довгий стаж роботи – Болдирєва працює з самого заснування школи.

А до СБУ не можна звернутися через відсутність прямих доказів.

Нагадаємо, українські діти масово кидають навчання у Європі – з чим це пов'язано

Як повідомляв "Знай.uа", 10-річні школярі батрачили в McDonald's мало не до другої години ночі: зарплати було не бачити

Знай.uа писав, три предмети, від яких не відмовлятимуться у вивченні в школах: Лісовий назвав дисципліни