Історія Анжели Діммер із Великобританії викликає шок у мільйонів людей по всьому світу.

У 2007 році її вага досягла цілих 109 кілограмів, і вона продовжувала набирати вагу через свій неправильний спосіб життя. Daily Mail повідомляє, що у неї діагностували цукровий діабет.

Зайва вага перешкоджала їй вільно рухатися, навіть на короткі відстані. Причиною було те, що Анжела зовсім не замислювалася про здорове харчування. Її щоденне харчування складалося з фаст-фуду та двох пляшок пива.

Проте лікарі зазначали, що захоплення пивом може мати плачевні наслідки, тому жінці довелося позбутися свого улюбленого напою. Вона теж була змушена відмовитись від інших видів алкоголю.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Раніше я любила випити. Червоне та біле вино було моїм улюбленим напоєм. Я ніколи не пила по понеділках, оскільки кажуть, що завжди потрібно мати "сухий" день, але я задовольняла себе кількома келихами вина в інші дні тижня, а на вихідні, можливо, навіть більше", - заявляє вона.

Вже буквально за місяць можна було помітити перші результати. Жінка сіла на дієту, але не сильно морочилася - просто відмовилася від жирної їжі, обмежила солодку їжу, але періодично могла зайти в McDonald's як нагороду.

За кілька місяців вона вдалася позбутися 38 кг надмірної ваги, що додало їй більше енергії та самовпевненості.

Нагадаємо, отруєння та втрачені гроші: українцям втюхують небезпечні продукти – де краще не закуповуватись

Як повідомляв "Знай.uа", зелень, яку є не тільки приємно, а й корисно: чим порадує руккола

Знай.uа писав, як правильно є сало, щоб витягти з нього всю користь і не нашкодити організму