Екскерівник Дніпропетровської облради, схоже, має громадянство іншої країни та виїхав ним за кордон.

Колишній керівник Дніпропетровської облради Святослав Олійник виїхав за кордон і відмовився підтвердити своє місцезнаходження через питання безпеки. У коментарі виданню "Телеграф" Олійник не зміг спростувати або підтвердити, що знаходиться за кордоном. Він посилається на питання безпеки через "активізацію процесуальних дій НАБУ відносно колишнього керівництва Дніпропетровської облради". При цьому він підкреслив, що "має право на перетин кордону відповідно до чинних правил", але не уточнив яких саме.

Святослав Олійник. Фото: Youtube
Святослав Олійник. Фото: Youtube

Напередодні у соціальних мережах ексчиновник запропонував "зупинити бойові дії та запустити мирні переговори" України з росією. Громадський діяч Дмитро Корчинський опублікував скрин допису нібито з Telegram-каналу Олійника, де той висловлює думку про доцільність "мирних перемовин, заснованих на компромісі та врахуванні інтересів всіх сторін конфлікту".

Корчинський назвав Олійника дотичним до сформованого москвою пропагандистського пулу, та натякнув, що його діяльність мають розслідувати спецслужби.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Журналіст Денис Казанський зазначив у своєму дописі, що Олійник близький до Коломойського та припустив, що колишній чиновник за кордоном.

О, в нас тут новий Мураєв з'явився. Колишній голова Дніпропетровської облради близький до Коломойського Святослав Олійник пише, що потрібно скоріше йти на компроміс з Росією з урахуванням її інтересів і розміщує у пості прапор держави, яка лише у його рідному місті за один раз вбила 40 людей ракетним ударом по багатоповерхівці. — зазначає Казанський

Повідомлення Святослава Олійника. Фото: Facebook
Повідомлення Святослава Олійника. Фото: Facebook

Висловлювання щодо "миру з росією" спростував, зазначивши, що "цивільні особи взагалі не можуть коментувати такого роду питання". За словами Олійника, сьогодні він не має жодного мандату та є приватною особою, яка "втратила роботу і нині знаходиться в достатньо важкому становищі".

Нагадаємо, ми писали, що поповнюють елітний автопарк та незадекларований маєток: родина нардепа Мамояна купається в розкоші під час війни.

Як повідомляв "Знай.ua", кримінальне Запоріжжя: "Тайсон" наносить удар по "Азову".

Також "Знай.ua" інформував, величезний маєток олігарха Ярославського у Харкові охороняли росіяни: командир Kraken про ексвласника ФК "Металіст".