Інцидент із 25-річною моделлю Мері Магдалиною, яку, за її словами, вигнали з літака через її зовнішність, викликав хвилю обурення.

Згідно з деякими даними, бортпровідники вказали, що причиною висадки Мері було те, що вона носила навушники та не слухала інструкції екіпажу. Про це повідомляє Mirror.

Мері Магдалина, фото: Instagram
Мері Магдалина, фото: Instagram

Мері Магдалена, одягнена в легінси та спортивний бюстгальтер, не приймає відвертих вигадок авіакомпанії як реальну причину, але вважає, що вона була об'єктом дискримінації через свої "надто великі груди".

За її словами: "Мене виключили з рейсу через мій зовнішній вигляд. Будь ласка, припиніть дискримінацію, це огидно. Зараз я почуваюся дуже збентеженою і приниженою".

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Вона зазначила, що, звичайно, очевидно, що її вигнали виключно через відвертий зовнішній вигляд. Але це є незаконний вчинок.

Дискримінація щодо жінок з великими тілами є дуже поширеною, заявляє Мері. Вона існує у соціальних мережах і навіть у реальному житті.

Мері Магдалина, фото: Instagram
Мері Магдалина, фото: Instagram

Подібні інциденти викликають обурення та обговорення проблеми дискримінації в авіаційній та інших галузях. Це викликає питання прав та рівності людей незалежно від їхнього зовнішнього вигляду.

Нагадаємо, пасажирок змусили зняти штани та одягнути короткі шорти співробітники аеропорту: "Образливий одяг"

Як повідомляв "Знай.uа", вагітна та п'яна дівчина побила співробітницю аеропорту за відмову в посадці: стрибнула як пума, що ніхто і не помітив

Знай.uа писав, літак зійшов з рейсу через дикі крики пасажира - не зміг "впоратися" з дитиною