Донька одеського бізнесмена з кола Труханова засвітила годинник Rolex в жилетці на "Великому Будівництві".

Єлизавета, донька бізнесмена Олександра Бойка, з кола наближених до мера Одеси, нещодавно затриманого за корупційні схеми Труханова. На одному з фото - на руці в дівчини годинник Rolex. Про це пише тг-канал "Батальйон "Монако"". Зазначають, що компанії її батька — найбільші отримувачі бюджетних коштів в рамках "Великого Будівництва". Сотні мільярдів гривень з початку програми.

Донька бізнесмена Бойко. Фото: Telegram
Донька бізнесмена Бойко. Фото: Telegram

Бойко — маловідома широкому загалу особа, але відома у вузьких колах. Навесні 2021 року журналісти Схем зафіксували його у ресторані з головою фін.комітету ВР Юрієм Арістовим.

На кадрах журналістів видно, як депутат і бізнесмен разом спускаються з третього поверху ресторану і з різницею у декілька секунд залишають заклад, закритий для пересічних відвідувачів на час карантину. — йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Вже влітку 2022 року Олександр Бойко був присутнім на зустрічі Президента з головними підрядниками будівництва доріг.

Судячи з інстаграму доньки, і вона залучена до роботи (принаймні салатовий жилет як у справжнього будівельника). За рік дівчина відвідала Дубай, Канни, Стамбул, Амстердам — певно, їздила переймати досвід будівництва якісних доріг, — пишуть у Батальйоні

Донька бізнесмена Бойко. Фото: Telegram
Донька бізнесмена Бойко. Фото: Telegram

Донька бізнесмена Бойко. Фото: Telegram
Донька бізнесмена Бойко. Фото: Telegram

Нагадаємо, ми писали, що Князєв купився на секретного агента НАБУ: красуня модельної зовнішності.

Як повідомляв "Знай.ua" Кличко та Труханов брати навік? Українців обурив столичний мер, який став на захист одеського колеги.

Також "Знай.ua" інформував, Львівська митниця поновила на посаді хабарника: брав гроші та давав здачу просто під камерами.