Стало відомо про ще двох хабарників, яких зловили на хабарі детективи НАБУ.

Правоохоронців підозрюють в отриманні неправомірної вигоди на суму понад сто тисяч доларів. Про це повідомив журналіст Олексій Таймурзін.

Детективи НАБУ. Фото: Youtube
Детективи НАБУ. Фото: Youtube

Згідно з даними журналіста, Катебу Олега та Батрака Станіслава затримали на хабарі у розмірі 132 тисячі доларів.

"У Дніпрі працівники НАБУ прийняли на хабарі в 132.000 $ керівника та заступника Слобожанської окружної прокуратури, Катеба Олега та Батрака Станіслава", - йдеться у повідомленні журналіста.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Затриманий на хабарі чиновник. Фото: Telegram
Затриманий на хабарі чиновник. Фото: Telegram

Деталі затримання невідомі. Зазначають, що раніше Катеба працював заступником керівника Дніпродзержинської місцевої прокуратури. У 2015 році він претендував на посаду у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Станіслав Батрак провів свою кар’єру в прокуратурі Дніпропетровської області. У 2016 році він заповнив анкету чесноти, в якій вказував, що не робив корупційних дій. 2020 року Батрак в обласній прокуратурі займався процесуальним керівництвом у досудових розслідуваннях, які веде Нацполіція.

Нагадаємо, ми писали, що погрози та переслідування: експрацівник поліції тероризує дівчину, бо вона не захотіла стосунків.

Як повідомляв "Знай.ua" львівська митниця поновила на посаді хабарника: брав гроші та давав здачу просто під камерами.

Також "Знай.ua" інформував, освітянин скаржиться, що депутат Трубіцин з друзями налагодив схему вимагання грошей.