Українка обурена сервісом Monobank: залишив без спадщини

Monobank, скріншот: YouTube
Monobank, скріншот: YouTube

Один із найбільших українських банків, який користується великою популярністю серед мільйонів людей завдяки своєму "цікавому" мобільному додатку, продовжує підносити своїм клієнтам дуже неприємні ситуації. Цього разу українка розповіла свою історію про те, як складно отримати кошти, які їй належать, як спадок. Кожні 5 робочих днів представники банку заявляють, що доведеться чекати ще на 5 робочих днів.

В Україні почав діяти новий тариф на газ: скільки доведеться віддати за кубометр

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Для наших читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, є важливі новини. В Україні вже діє "фіксований" тариф на блакитне паливо, що дорівнює 7,96 грн за кубометр. Цікаво, що до того, як почав діяти новий тариф, до 1 травня 2023 року, він дорівнював такій самій сумі. Експерти з компанії "Нафтогаз" пояснили причини чому тариф не змінився. На даний момент є щонайменше дві головні причини: військовий стан та економічна ситуація в Україні. Тим часом загальна вартість комунальних послуг в Україні зросла. За даними Держстату, з квітня 2022 року по квітень 2023-го тарифи ЖКГ збільшилися на 4%.

Українським водіям масово надходять незаконні штрафи: як не втратити права та гроші

Штрафи, поліція, скріншот: YouTube
Штрафи, поліція, скріншот: YouTube

Для наших читачів, які є водіями чи власниками авто, з'явилися важливі новини. Згідно з повідомленнями від незадоволених ситуацією громадян, почастішали випадки винесення поліцейськими штрафів за порушення правил дорожнього руху без відома самих водіїв. Ситуація виглядає таким чином - інспектор зупиняє авто, переписує дані із пред'явлених водієм документів і після того, як водій їде, інспектор виписує постанову про притягнення водія до адміністративної відповідальності.

Знавець Біблії розповів про кінець світу та появу Антихриста: "Ми належимо до останнього покоління"

400-річна Біблія
400-річна Біблія

Відомий знавець Біблії повідомив, що Антихрист повстане в останні дні, щоб обдурити світ, і перерахував події, які передуватимуть приходу антихриста та поверненню Ісуса Христа. Біблійні пророцтва стверджують, що Антихрист повстане останніми днями, щоб помилково оголосити себе Месією. Антихрист намагатиметься видати себе як правитель людей до Другого пришестя Ісуса Христа. Пророцтва про прибуття Антихриста можна знайти в Новому Завіті, включаючи Іоанн. Наприклад, в 1 Іоана 2:22 Біблія описує Антихриста як брехуна, який заперечує божественність Ісуса Христа.

Три категорії чоловіків підпадають під мобілізацію влітку 2023 року: хто може отримати повістку

Мобілізація в Україні, фото zp247
Мобілізація в Україні, фото zp247

У суспільстві активно обговорюють тему продовження загальної мобілізації та військового стану до кінця літа поточного року. Є інформація, що у період з червня до серпня співробітники Територіальних центрів комплектування (ТЦК) продовжать вручати повістки для уточнення мобілізаційних резервів. Проте ці заходи насамперед торкнуться трьох категорій громадян України. Відповідно до законодавства України, отримати повістку можуть усі чоловіки віком від 18 до 60 років, незалежно від стану здоров'я чи соціального статусу.