Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія Vodafone, яка користується великою популярністю серед мешканців практичних усіх областей нашої країни, продовжує подавати неприємні "сюрпризи" своїм клієнтам.

Цього разу українець вирішив розповісти про те, як він зіткнувся з постійними дзвінками від одного номера. Коли українець брав слухавку, він чув, що йому відповідає робот. Проте мобільний оператор відмовився "заблокувати" цей номер.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного абонента Vodafone на сайті для відгуків Otzivua.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

"За півдня більше 80 разів вхідний дзвінок від невідомого номера (робот). Неможливо заблокувати саме цей номер! Звернувся до оператора Vodafone нічим допомогти не змогли (ми тільки надаємо послугу щоб були смс та дзвінки), заблокувати саме цей номер відмовилися (мої проблеми).

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Розчарований, що оператор із невідомого номера дзвінки надсилає, а те, що цілий день вони надходять кожні дві хвилини (від робота) їх не хвилює. Де підтримка, турбота про абонента (клієнта), і я так зрозумів, що їх не хвилює, що я не можу нормально користуватися їхніми послугами. Дуже розчарований", - розповів свою історію абонент компанії Vodafone.

Відгук невдоволеного клієнта компанії Vodafone, скріншот: Otzivua
Відгук невдоволеного клієнта компанії Vodafone, скріншот: Otzivua

Нагадаємо, на українців із сімками Vodafone чекають дорогі "подорожі": за дзвінок до Полтавської області зняло 960 грн.

Раніше повідомлялося, найвигідніші тарифи у Vodafone, Lifecell та Київстар.

Також, "Фахівці працюють": Київстар блокує SIM-картки українців, у чому причина.