Японець Фумінорі Цучіко, який у розпал повномасштабної війни переїхав до Харкова та зайнявся волонтерством, поскаржився, що його тричі за рік обікрали на "Укрпошті". Про це повідомляють у соцмережі twitter.

75-річний Фумінорі Цучіко з Японії 9 місяців жив у харківському метро, ​​ховаючись від обстрілів, а також продав свій будинок на батьківщині, щоб переїхати до України та допомагати людям.

Фумінорі Цучіко. Фото: скрін youtube
Фумінорі Цучіко. Фото: скрін youtube

Будучи волонтером, японець регулярно користується послугами "Укрпошти", на якій, за його словами, вже тричі пропадала частина речей з посилок.

"Пошту, відправлену з Берліна в моєму приватному кабінеті, відкрили співробітники поштового відділення, і більшість речей усередині були вкрадені. Втретє за цей рік", - поскаржився японець-волонтер.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Українці дуже бурхливо відреагували на інцидент і закликали знайти та покарати всіх причетних до крадіжки.

"Під час війни це мародерство. А це стаття. Хтось за це повинен відповісти, бо таке буває досить часто і цьому потрібно покласти край, а також велике начальство Укрпошти має вибачитися з компенсацією того, що вкрали", "Який сором бл*дь, людина допомагає безкоштовно, а пі**ри крадуть", "ukrposhta чекаю заяву в поліцію проти власних співробітників і всяка допомога слідству, тому що це дно днище, не можна реформувати пошту якщо відбувається така дичина", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін twitter
Коментарі. Фото: скрін twitter

Коментарі. Фото: скрін twitter
Коментарі. Фото: скрін twitter

Раніше портал Знай повідомляв, "Укрпошта" слідом за "Новою поштою" підніме ціни на доставку: "Прораховуватимемо".

Також наш портал інформував, що Укрпошта роздасть українцям до мільйона гривень: хто може претендувати на гроші.

Крім того, ми писали, "Укрпошта" оновила важливу послугу для клієнтів: що змінилося і скільки це коштує.