Сім'я у Краматорську морила голодом свійських тварин. Зоозахисники та правоохоронці виявили у дворі знесилену козу, а на свиню господиня вдягла намордник, щоб та не вила від голоду. Про це повідомляє користувач соцмережі twitter Bohdan Rapressor.

Зоозахисники разом із правоохоронцями виявили у дворі родини прив'язану козу, яка вже не могла піднятися через безсилля. При цьому поряд з нею була трава, але тварина просто не могла до неї дістатись через дуже короткий ланцюг. Наголошується, що козу врятувати не вдалося.

Свиня в наморднику. Фото: UAnimals
Свиня в наморднику. Фото: UAnimals

Крім того, зоозахисники виявили дві схудлі свині, на одній з яких був намордник, щоб та не вила з голоду. Також у будинку були закриті собака та півень. Наголошується, що правоохоронці склали протокол на господарку і їй загрожує до 5100 гривень штрафу. Водночас зоозахисники хочуть добитися кримінальної відповідальності.

Користувачі мережі бурхливо відреагували на інцидент і здивувалися жорстокості господині тварин, яка могла б їх просто відпустити, щоб самі знайшли їжу.

"Морити голодом хорошу худобу ось тупо щоб що? Можна ж тупо відв'язати і вони знайдуть собі їжу. Може, господиня поїхала дахом?", "Треба намордники натягнути і закинути в хлів, може тоді вони розумітимуть, що тварини, це живі істоти, які мають більше людяності, ніж вони!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін twitter
Коментарі. Фото: скрін twitter

Коментарі. Фото: скрін twitter
Коментарі. Фото: скрін twitter

Раніше портал Знай повідомляв, українець у підвалі облаштував нарколабораторію, як у серіалі "На всі тяжкі": навіть Уолтер Уайт такого не варив.

Також наш портал інформував, що школярка народила від 15-річного хлопця: у в'язниці може відсидіти стільки, скільки живе.

Крім того, ми писали, у Луцьку п'ятеро агресивних молодих людей напали на військового, який повернувся з передової.