На сайті знайомств заблокували 53-річну Андреа Саншайн, яка обурена таким рішенням адміністрації сайту.

Вона запевняє, що це неабияк зашкодило її сексуальному життю, адже вона до того мала 720 коханців. Про це пише dailystar.co.uk.

Андреа Саншайн не соромиться і відкрито розповідає про своє сексуальне життя. Вона зізналася, що після розлучення переспала з 720 людьми. І тепер її статеве життя стало не настільки активним, адже вона втратила доступ до своїх акаунтів.

Андреа Саншайн. Фото: dailystar.co.uk.
Андреа Саншайн. Фото: dailystar.co.uk.

"Використання додатків для знайомств ідеально вписується в мій спосіб життя, тому що я не з тих, хто гуляє всю ніч. Я багато працюю, і робота в соціальних мережах вимагає моєї уваги. Я знаю, з ким зустрічаюся, завдяки додаткам", - каже Андреа.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Жінка вважає, що її заблокували, оскільки вона мала багато шанувальників на сайті для знайомств. Зі слів жінки, до блокування вона на тиждень зустрічалась з 3-5 людьми та загалом після розлучення переспала із 720 чоловіками та жінками.

Андреа Саншайн. Фото: dailystar.co.uk.
Андреа Саншайн. Фото: dailystar.co.uk.

Нагадаємо, ми писали, що брат польської співачки Бланки з "Євробачення-2023" попався на російській пропаганді: тепер на зірку чекають проблеми.

Як повідомляв "Знай.ua" зірка від Фінляндії на Євробаченні-2023 Карія "усував конкурентів" поки ніхто не бачить: "Ми в школі так само...".

Також "Знай.ua" інформував, що дівчина прийшла на весілля подруги і показала свої труси нареченому: "Випила дуже багато".